Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πώς να χρησιμοποιήσετε GPS συσκευή εντοπισμού

Για να χρησιμοποιήσετε μια GPS συσκευή εντοπισμού χρειάζεται μόνο κάνετε μερικά πράγματα. Αφού διαβάσετε τις οδηγίες για οποιαδήποτε τέτοια συσκευή, απλά πρέπει να την ρυθμίσετε ώστε να στέλνει SMS στο προτιμώμενο αριθμό για να σας στείλουμε τις συντεταγμένες ενός οχήματος ή ακόμη και ενός ατόμου. Δυστυχώς, το δεύτερο είναι σχεδόν αδύνατο, αφού δεν υπάρχει ένα τόσο μικρό tracker που μπορεί να κρυφτεί στην τσέπη ή στην τσάντα κάποιου χωρίς να το προσέξει, αλλά αν το πρόσωπο που έχει ένα αυτοκίνητο χωρίς κανένα πρόβλημα μπορεί να βάλετε μια συσκευή εντοπισμού GPS για να γνωρίζετε πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.

Όταν αποφασίσετε να τοποθετήσετε ένα τέτοιο πράγμα σε ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να το βάλετε για να μπορεί να σας στέλνει συντεταγμένες. Το πιο κατάλληλο μέρος για το σκοπό αυτό είναι ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου, μπροστά ή πίσω ηχεία, εμπρός μάσκα, ταμπλό μεταξύ των παραθύρων και τα παρόμοια.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η συσκευή εντοπισμού GPS δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι κάτω από μεταλλικό αντικείμενο, γιατί τότε τα δορυφορικά σήματα δεν μπορούν να φτάσουν τη συσκευή. Που αυτό αυτόματα σας αφήνει να μην γνωρίζετε που βρίσκεται το όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου